|
|
|
|
|
|
|

Ön is vágyik rá, hogy olyan egyedülálló műalkotás díszítse otthonát, amilyen még senkinek sincs a világon?

A vásárlók igényszintjének növekedése, és a lakberendezési, lakáskiegészítési szegmens évről évre bővülő kínálata lehetővé teszi mindenki számára, hogy szinte határtalanul merész és extravagáns ötletéhez megtalálja azt a céget, amelyik számára az álomból valóságot teremt. Mindenki szeretne valami olyan megoldást, amivel egyedivé teszi otthonát, aminek birtoklásával másnak, különlegesnek érezheti magát.

Nem lenne fantasztikus érzés fogadni barátai, ismerősei gratulációit, melyek az Ön kiváló ízlését dicsérik?

Az otthonok hangulatáért leginkább a lakberendezési tárgyak a felelősek. Egy-egy nagyobb, lehetőleg exkluzív alkotás kiválasztásával szeretnénk arra törekedni, hogy egyéni stílusunknak megfelelő, különleges enteriőrt teremtsünk, amiben egyfelől jól érezzük magunkat, viszont nem titkoltan szeretnénk vendégeink előtt is olyan benyomást kelteni, hogy otthonunk számukra is emlékezetes maradjon. Olyan élettérre vágyunk, ahová nap mint nap öröm hazaérni, ahol az általunk szeretett tárgyak vesznek minket körül.

A tökéletes választás garantált! Miért vagyok ebben olyan biztos?

Az általam készített asztali vagy fali alkotások mindezt a különleges érzést, a sikeres fogadtatást garantálják! Minden egyes wiry3 alkotást kézzel készítek. Az asztali alkotások magassága 0,6 - 1,3 méter, a fali dekorációk akár 1 - 6 méter magasak vagy szélesek is lehetnek. A fali világítós dekorációk esetén a háttér, illetve az előlap anyaga szálcsiszolt rozsdamentes acéllemez. Az adott környezetbe illő egyedi formák, méretek is megvalósíthatóak.

lakberendezési tárgy

A 7 év alatt eladott több, mint 200 kisebb-nagyobb alkotás 100%-os megelégedettséget igazolt, még senki sem jött vissza, hogy semleges, vagy esetleg negatív fogadtatásban volt része a tőlem rendelt műnek. Ez abból is adódik, hogy minden egyes munkámat olyan igényességgel tervezem meg, készítem el, hogy akár saját lakásomban is a legláthatóbb helyre tenném! A kész alkotást még órákig forgatom, igazgatom, minden egyes ágát úgy állítom be, hogy a lehető legtökéletesebben hasonlítson a kívánt (akár szabályos, akár szabálytalan alakú) igazi fára. Sokan igazi bonsai-fának gondolják, mielőtt közelebbről is látják.

Annak, aki két dimenziónál többre vágyik...

Zsolt, egyik tehetős vásárlóm nagy rajongója a XX. század elejei magyar festményeknek. Gyűjteményében jónéhány, igazán értékes mű is szerepel. Bár elég nagy villában lakik, sok helye már nincsen a falon, egyik fali alkotásom annyira megtetszett neki, hogy egyből meg is vásárolta. A vásárlást követő hetekben felhívott, hogy nagyon kellemetlen híre van számomra. Hirtelen szóhoz sem jutottam, mert alkotásaimmal kapcsolatban még rossz hírt sosem hallottam vissza ügyfeleimtől. Már arra gondoltam, hogy netán betörtek hozzá, és ellopták a fali drótfát néhány festményével együtt, de Zsolt megtörte a csendet, és elárulta, hogy végül is neki volt kellemetlen és meglepő, de el szeretné mondani, hogy kerti-partit rendezett otthonában, és a vendégek nem a nevesebbnél nevesebb festményeiről kérdezgették, hanem arról az új szerzeményről.

fali dekoráció

Ügyfeleim szerint munkáimat egyfajta misztikum lengi körül. A legtöbb kézműves munkával szemben itt a végeredményt látva el sem tudják képzelni, hogy hogyan lehet egy ilyen alkotást elkészíteni, legfőképpen hogyan lehet egyetlen szál drótból elkészíteni? A festmények, agyagedények, gobleinek, bronz- vagy kő- vagy faszobrok készítéséről mindenkinek van némi elképzelése, illetve láthat erről számos dokumentumfilmet a TV-ben. A drótfák esetében ez nincs így. Mivel teljesen új kategóriát hoztam létre, nem hogy az elkészítés lépéseit, de az elkészítéshez szükséges napokat sem tudják elképzelni a megrendelők, vagy a kiállítások látogatói.

Munkáimat az erre leghivatottabb magyar intézmény, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus folyamatosan zsűrizi, mégsem lehet ezen páratlan technikát egyik jelen művészeti kategóriába sem sorolni.

Olyan, luxus műtárgyról álmodik, amely csak igazán keveseknek adatik meg?

Ezen legexkluzívabb műveimet a vásárlói igények alapján fejlesztettem ki. Volt olyan vásárlóm, akinek az otthonában a klímaberendezések rácsai, a kilincsek és a csaptelepek is aranyozottak, így ő a drótfát is aranyozott kivitelben szerette volna megrendelni. Először meglepett a kérés, de sikerült megoldanom a feladatot!
2008-tól alkotásaim nem csak patinázott vörösréz huzalból, hanem igény szerint nikkellel, olykor színtiszta ezüsttel, de akár 24 karátos arannyal bevont vörösréz huzalból is készülhetnek! Az arany szín lehet sárga arany illetve rózsaarany bevonat is.

Ezen alkotások elkészítése jóval több időt, és sokkal több gondosságot, igényel, ugyanis a bevonat az elkészítés előtt kerül rá a vörösréz huzalra.

Aki egy ilyen alkotást vásárol, biztos lehet benne, hogy pont olyan, mint neki van, nincs, és nem is lesz senki másnak!

Szeretné tudni, hogy hogyan is készülnek ezek a művek? Klikkeljen ide! >>

Ha Önnél a lakberendezés presztízskérdés, akkor jó helyen jár!

Ha Önnek is fontos, hogy otthona olyan egyedi lakberendezési alkotással gazdagodjon, ami mellett egyetlen rokona, barátja sem fog szó nélkül elmenni, amiből nincs még egy a világon, akkor kattintson a Referenciák menüre, és ismerkedjen meg a lehetőségeivel!

Az alábbi sorokat vásárlóim leveleiből idézem:

“…általunk megvásárolt nagyméretű, rejtett világítással is ellátott fali dekoráció, a "drótfa", kitűnően kiegészítette az étterem hangulatát, megszüntetve a fal egyhangúságát. Újszerűségével, a szemnek is tetszetős látványával azóta is mind a vendégek, mind a dolgozók egyik kedvence az alkotás.”


“…Azt mondják, nem jó a tárgyakhoz ragaszkodni. Bizonyára így is van, én sem ragaszkodom minden tárgyhoz, de van egy néhány tárgy, amely túlnőtt önmagán, nem tárgyként tekintünk rá, hanem érzelmi okok miatt hozzánk nőtt, emlékeket idéz vagy örömet szerez, a mi Életfánk is ilyen!…”


“…Évekkel ezelőtt, amikor a cég tárgyalóját rendeztük be, eszembe jutott, hogy a televízióban láttam az Ön munkáit, és milyen jó lenne, ha a tárgyalónkban megmutathatnánk a drót felhasználásának ezt a módját is. Vagyis azt, hogy az ipari alkalmazás mellett a művészettől sem idegen az anyag...Azóta is ez a tárgyalónk egyik dísze, amelyet sok vendégünk megcsodál.”


“Az Önnél vásárolt drótfa különleges és igazán modern, XXI. századi eleme éttermünknek, amely egyediességének köszönhetően külön kiemelkedik környezetéből…”

Wiry3 Kft. 2008 - Minden jog fenntartva