|
|
|
|
|
|
|


Üdvözlöm a rendelés oldalamon!

Megtiszteltetés számomra, hogy úgy döntött, hogy Ön, vagy az Ön által megajándékozandó személy is egyike lesz azoknak, akik egy ilyen különleges és eredeti alkotást birtokolnak!

Munkáimból kétféle módon rendelhet:

Rendelés a már eladott művek fotói alapján:

Ha igazán személyes ajándékkal szeretné meglepni az ünnepeltet, üzletfelét vagy esetleg saját magát, akkor lehetősége van úgy rendelni egy alkotást, hogy az Ön által kívánt monogramot, cégnevet vagy évszámot a gyökerek közé beletekerem (ahogy a saját monogramomat is) (a példák megtekintéséért klikkeljen a sárgán írt szavakra).
Ha ugyanolyat szeretne
rendelni, mint amilyet a referenciák egyikén látott, akkor ki kell ábrándítsam, mert az lehetetlen. Hasonlót tudok készíteni, a mérete is 10%-on belül fog eltérni a kiválasztott képen levő műhöz képest, de a törzs indulásán kívül a többi ág helyzete már csak jellegében fog hasonlítani a kiindulási képhez, így biztosítva azt, hogy pont olyan alkotás, mint amilyet Ön rendelt, csak egyetlen egy példányban létezhessen.

Ha nem biztos választásában, vagy döntésével kapcsolatban kiváncsi a véleményemre, akkor kérem, hívjon fel telefonon bizalommal, vagy lépjen kapcsolatba velem e-mailben, és a legjobb tudásom szerint fogok Önnek segíteni! Bátran küldhet fényképet az alkotás majdani helyéről, szívesen adok tanácsot, hogy milyen formájú, méretű drótfa illene az adott helyre leginkább.

Rendelés a kész művekből:

Ha két rendelés teljesítése között marad időm, akkor válogatok azon fényképek, számítógépes háttérképek közül, amelyek számomra érdekes fákat ábrázolnak, amelyeket azért gyűjtöttem össze, hogy egyszer elkészítsem őket drótból. Ilyen alkotásokat az alábbi képeken láthat. Ezen munkáimra is igaz, hogy mindegyik egyedi, azaz nem létezik két egyforma alkotás. Ezeket az alkotásokat szoktam kiállításra vinni, ahol szintén meg lehet őket vásárolni.

Hogy mennyibe kerülnek ezek az alkotások?

Ha ez a kérdés Önnél valóban prioritást élvez, akkor előre szólok: drága lesz. De ha Önnek ennél sokkal fontosabb, hogy egy olyan művet kap, ami abszolut egyedi, ami megismételhetetlen, ami az Ön által megadott méretben és formában készül, akkor az ár már csak másodlagos szempont. Aki ilyen ajándékkal kedveskedik, az biztos lehet abban, hogy sokáig emlékezni fognak rá, hogy ezt Ő adta, mert ez több, mint egy szimpla ajándék. Ha mindehhez hozzáteszem, hogy az általam a Magyar Szabadalmi Hivatalban is levédett munkáim zsűrizettek, és rajtam kívül senki sem készít ilyen alkotásokat, akkor elmondható alkotásaimról, hogy egyáltalán nem drágák. Tovább megyek: ha egy külföldi alkotó egyedi rendelésre készülő munkáinak árával hasonlítom össze, akkor meg egyenesen olcsó, azok árának töredéke.

FONTOS! Mivel egymagam készítem el az alkotásokat, ezért a rendelhető mennyiség korlátozott. Havi 2-3 db közepes méretű, 70-80 cm széles vagy 1-2 db nagyobb, 120-140 cm széles alkotásnál többet nem tudok elkészíteni, ennyi fér bele egy hónapba. Ha egy 2-2,5 m széles fali alkotást rendel valaki, akkor akár 2-3 hónapig sem tudok új megrendelést elvállalni.

A következő kis képekre kattintva az alkotás nagyobb méretben lesz látható!


Asztalicedrus7_62.jpgFalicedrusfa27_150.jpg

Asztali cédrusfa7
62 cm széles

 

Fali cédrusfa27
150 cm széles

 

Faliszomorufuznyirfa2_58.jpgFalicedrusfa12_73.jpg

Fali szomorúfűz
+nyírfa2 58 cm sz.

 

Fali cédrusfa12
73 cm széles

 

Falicedrusfa41_82.jpg Falicedrus59_68.jpg

Fali cédrusfa37
85 cm széles

 

Fali cédrusfa59
68 cm széles

 

Falicedrusfa38_135.jpg Falicedrusfa56_63.jpg

Fali cédrusfa38
138 cm széles

 

Fali cédrusfa56
63 cm széles

 

Asztalidiofa5_45.jpg Asztalidiofa7_60.jpg

Asztali diófa5
45 cm széles

 

Asztali diófa7
60 cm széles

 

Asztaligesztenye2_54.jpgFaliszomorufuz_szelben4_72.jpg

Asztali gesztenyefa2
54 cm magas

 

Fali szélfújta szomorúfűz4
72 cm széles

 

Asztalicedrus6_52.jpgAsztaliszomorufuz5_30.jpg

Asztali cédrusfa6
52 cm széles

 

Asztali szomorúfűz5
30 cm széles

 

Asztali_szomorufuz_szelben3_40.jpgFaliszomorufuz_szelben5_48.jpg

Asztali szomorúfűz szélben3
40 cm széles

 

Fali szomorúfűz szélben5
48 cm széles

 

Falicedrus58_65.jpgAsztaliszomorufuz6_39.jpg

Fali cédrusfa58
65 cm széles

 

Asztali szomorúfűz6
39 cm széles

 

Asztali_szomorufuz_szelben4_40.jpgAsztali_szomorufuz_szelben5_55.jpg

Asztali szomorúfűz szélben4
40 cm széles

 

Asztali szomorúfűz szélben5
55 cm széles

 A valóban luxus kategória

Az alábbi, több havi munkával és páratlan gondossággal készülő alkotás az ajándék kategóriát már-már felülről súrolja. Nem feltétlenül az ára miatt, inkább lenyűgöző paraméterei által: 149 cm széles, 98 cm magas, falra rögzíthető alkotás, 2 mm vastag szálcsiszolt, rozsdamentes acél elő- és hátlappal, melybe a mű előlapjára rögzített drótfa alkotás negatívja lézervágással került kialakításra. Ilyen munkákat csak megrendelésre készítek, általában belsőépítész megkeresése alapján, hotel vagy irodaház, netán egy elegáns étterem vagy nappali díszeként. Az elülső lap méretét és formáját a tisztelt megrendelő szabadon választhatja. Akár 6 m-es alkotás is elépzelhető ezzel a technikával. Az előlap alatt 10 db csúcsminőségű, kompakt, energiatakarékos izzó rejtőzik, de akár a legújabb, nagy teljesítményű LED technológiával is készült már ilyen alkotás egy Dubai irodaház számára.

Minden vezeték, izzó és rögzítő elem elhelyezésénél a fő szempont az volt, hogy szemből nézve csak az alkotás, és a réseken kiáramló fény legyen látható. Mind a 8 kép ugyanazt az alkotást mutatja.
Ezen műveknek két arca van. Nappal a drótfa kapja a főszerepet, ekkor nem is látszik, hogy az alkotás világítani is tud, éjszaka viszont csak a fény látható, mely a kivágott réseken áttörő fényekkel szintén egy fa alakzatot mintáz. A "fényfa" körüli kontúrfény még hangsúlyosabbá teszi a fa alakját. Az előlap mögött, az egész alkotást körül ölelve szintén ki tud áramolni a fény, hangulatosan megvilágítva ezzel az alkotás mögötti falat.


Fali rozsdamentes2a.jpgFali rozsdamentes2b.jpg

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali rozsdamentes2c.jpgFali rozsdamentes2d.jpg

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali rozsdamentes2f.jpgFali rozsdamentes2f.jpg

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali rozsdamentes2g.jpg Fali rozsdamentes2h.jpg

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

Fali dekoráció beépített
világítással 2
149 cm széles

 

 


ajandek60cm.jpgMinden rendelés mellé 10 szál, egyedileg, szálanként, mindkét végén gömbölyített, patinázott vörösréz drót-dekorációt adok ajándékba! A képen látható dekoráció 55-60 cm magas (az üveg váza és a színes kavicsok nem tartozékai az ajándéknak).  Ez az ajándék boltban sehol sem kapható!

 

Nem szeret zsákbamacsakát venni? Én sem!

Képtelen eldönteni, hogy az Ön otthonának stílusához, hangulatához passzol-e egy ilyen kuriózum? Jöjjön el hozzám, válasszon egyet a kész művek közül, vigye el néhány napra, próbálja a falhoz vagy tegye oda, ahova szánná, és látni fogja, mennyire illik ez a drótszobor a meglévő enteriőrbe! Ezután már könnyen eldöntheti, hogy megvásárolja vagy visszahozza a kiszemelt alkotást.

 

Szeretné Ön is egy ilyen lenyűgöző alkotással díszíteni éttermét, szállodáját, irodaházát, konferenciatermét, de problémát jelent az egy összegben történő kifizetés? Egyedi megállapodás keretében lehetősége van hosszútávú bérlésre is! Ennek feltételeiről írásban adok bővebb tájékoztatást.

Maradok tisztelettel szolgálatában:Nagy Roland


ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon nekem, vagy hívjon telefonon(+36-20 226 74 15). Örömmel állok a rendelkezésére!

 


Természetesen minden megrendelésre 1 éven belül kérdés nélküli 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok!

 

Ha Ön nincs megelégedve az alkotással, akkor mindössze vissza kell küldenie azt, és én kérdés nélkül visszafizetem Önnek a teljes vételárat! Nincs kockázat! Nincs mire várni!

 

A fenti árak nettó árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A fenti árak tartalmazzák a csomagolási és a postaköltséget!

 

Az alábbi sorokat vásárlóim leveleiből idézem:

“…általunk megvásárolt nagyméretű, rejtett világítással is ellátott fali dekoráció, a "drótfa", kitűnően kiegészítette az étterem hangulatát, megszüntetve a fal egyhangúságát. Újszerűségével, a szemnek is tetszetős látványával azóta is mind a vendégek, mind a dolgozók egyik kedvence az alkotás.”


“…Azt mondják, nem jó a tárgyakhoz ragaszkodni. Bizonyára így is van, én sem ragaszkodom minden tárgyhoz, de van egy néhány tárgy, amely túlnőtt önmagán, nem tárgyként tekintünk rá, hanem érzelmi okok miatt hozzánk nőtt, emlékeket idéz vagy örömet szerez, a mi Életfánk is ilyen!…”


“…Évekkel ezelőtt, amikor a cég tárgyalóját rendeztük be, eszembe jutott, hogy a televízióban láttam az Ön munkáit, és milyen jó lenne, ha a tárgyalónkban megmutathatnánk a drót felhasználásának ezt a módját is. Vagyis azt, hogy az ipari alkalmazás mellett a művészettől sem idegen az anyag...Azóta is ez a tárgyalónk egyik dísze, amelyet sok vendégünk megcsodál.”


“Az Önnél vásárolt drótfa különleges és igazán modern, XXI. századi eleme éttermünknek, amely egyediességének köszönhetően külön kiemelkedik környezetéből…”

Wiry3 Kft. 2008 - Minden jog fenntartva