|
|
|
|
|
|
|

Szeretne végre valami olyat ajándékozni szerettének, aminek nem csak az eladó örül?

Képzelje el az érzést, mikor mindenki Önnek gratulál, milyen nagyszerű és egyedi ajándék az, amit választott!

Ahhoz, hogy egy jeles családi esemény, kerek születésnap, jubileumi házassági évforduló vagy esküvő valóban emlékezetes legyen, alapos előkészület igényel. Mindenki külön-külön is adhat kisebb-nagyobb meglepetést, de szerencsésebb, ha a rokonság vagy a baráti társaság összeáll egy közös, nagyobb léptékű, egyedi ajándék megvásárlásához. Ebben az esetben az ajándéknak olyannak kell lennie, ami mindenkinek tetszik, amelyet mindegyikük örömmel fogadná el akár saját részére is. Ha sikerül egy ilyet felkutatni, akkor az ajándékbontás utáni pillanatok minden jelenlevő számára felejthetetlenek maradnak.

Hogyan spórolhat napokat a legideálisabb ajándék megtalálásában?

Egy fontos ajándék, kiváltképp a nászajándék beszerzése - legyen az festmény, vagy egyéb művészeti alkotás - rengeteg időt felemészthet. Az üzleteket, áruházakat, galériákat járva legtöbbünkben az alábbi kérdések merülnek fel:

Mi lehet az az egyedi ajándék, aminek igazán örülnének?

Vajon tetszeni fog nekik?

Mihez kezdek, ha más is ugyanilyet ad?

Ugye ismerősek a fenti mondatok? A szóba jöhető ajándékok, nászajándékok többségével az a probléma, nem tudjuk, hogy stílusban, színben vagy méretben eltaláljuk-e az ifjú pár ízlésvilágát. Nászajándék esetén ez a veszély még inkább fennáll, mert könnyen előfordulhat, hogy még nem ismerjük majdani otthonukat, annak stílusát és hangulatát. Akár napokig is járhatjuk a boltokat, majd megunva a közlekedési dugókat, a parkolóhely keresést és az első, ránézésre kicsit is szimpatikus dolgot megvesszük, mert sehol sem találtunk olyat, amit szerettünk volna. Ezzel jó eséllyel vettünk olyan hétköznapi ajándékot, amit az ünnepelt nem vett volna meg.

nászajándék

Nem lenne felemelő érzés, ha előre tudná, hogy az ajándék, amit választott, osztatlan sikert arat?

Az ünnepeltnek természetes igénye, hogy e jeles napon valami különlegeset, exkluzívat kapjon, amiben örömét lelheti, ahányszor csak rápillant! Valami olyanra vágyik, ami egyedivé teszi otthonát, aminek birtoklásával másnak, különlegesnek érezheti magát, ahányszor csak a kapott ajándékra gondol. Mindig Ön jut róla eszébe, a boldog pillanat, amikor átadta neki az ajándékot!

A sikeres fogadtatás garantált! Miért vagyok ebben olyan biztos?

A 7 év alatt eladott több, mint 200 kisebb-nagyobb alkotás 100%-os megelégedettséget igazolt, még senki sem jött vissza, hogy semleges, vagy esetleg negatív fogadtatásban volt része a tőlem rendelt műnek. Ez abból is adódik, hogy minden egyes munkámat olyan igényességgel tervezem meg, készítem el, hogy akár saját lakásomban is a legláthatóbb helyre tenném! A kész alkotást még órákig forgatom, igazgatom, minden egyes ágát úgy állítom be, hogy a lehető legtökéletesebben hasonlítson a kívánt (akár szabályos, akár szabálytalan alakú) igazi fára. Sokan igazi bonsai-fának gondolják, mielőtt közelebbről is látják.

egyedi ajándék

Csak egy tökéletes, egyedi ajándék. Se több, se kevesebb

Az általam készített, akár az ünnepeltek monogramjait is tartalmazó alkotások mindezt az érzést, a sikeres fogadtatást garantálják!
A gyökerek közé, ahogy a saját monogramomat is elrejtem, úgy kérésre nászajándék esetén a menyasszony és a vőlegény, házassági évforduló esetén a boldog házasok monogramját és egy évszámot is beletekerek (a példák megtekintéséért klikkeljen a sárgán írt szavakra).
Az ajándék átadásakor az ünnepelteknek ki kell találniuk, hogy mi van az alkotáson, amitől ez csak az ő ajándékuk lehet. Általában néhány percnyi keresgélés után megtalálják saját monogramjukat, és az eddigi öröm még tovább fokozódik, mert az ünnepeltek is látják, hogy az ajándék kiválasztása milyen gondosan és körültekintően történt. A falra akasztható verziót olyan helyre ajánlom, ahol nincs elegendő hely egy asztali verzióhoz, vagy fennáll a lehetőség, hogy kisgyermek elérheti.

Munkáimat az erre leghivatottabb magyar intézmény, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus folyamatosan zsűrizi, mégsem lehet ezen páratlan technikát egyik jelen művészeti kategóriába sem sorolni.

Szeretné tudni, hogy hogyan is készülnek ezek a művek? Klikkeljen ide! >>

Ha Önnek is fontos, hogy ajándéka biztos sikert arasson, hogy az ünnepelt mindig örömét lelje benne, és mindezen előnyökért Önnek ne kelljen boltok tucatjainak kínálata között böngésznie, hanem legyen elég kényelmesen, biztonságosan, egyszerűen ezen a weboldalon mindössze néhányat klikkelnie, akkor engedje meg, hogy alkotásaimat megismertessem Önnel!
Tekintse meg Referenciáimat, és válogasson kedvére a Rendelés menüpontban!

Az alábbi sorokat vásárlóim leveleiből idézem:

“…általunk megvásárolt nagyméretű, rejtett világítással is ellátott fali dekoráció, a "drótfa", kitűnően kiegészítette az étterem hangulatát, megszüntetve a fal egyhangúságát. Újszerűségével, a szemnek is tetszetős látványával azóta is mind a vendégek, mind a dolgozók egyik kedvence az alkotás.”


“…Azt mondják, nem jó a tárgyakhoz ragaszkodni. Bizonyára így is van, én sem ragaszkodom minden tárgyhoz, de van egy néhány tárgy, amely túlnőtt önmagán, nem tárgyként tekintünk rá, hanem érzelmi okok miatt hozzánk nőtt, emlékeket idéz vagy örömet szerez, a mi Életfánk is ilyen!…”


“…Évekkel ezelőtt, amikor a cég tárgyalóját rendeztük be, eszembe jutott, hogy a televízióban láttam az Ön munkáit, és milyen jó lenne, ha a tárgyalónkban megmutathatnánk a drót felhasználásának ezt a módját is. Vagyis azt, hogy az ipari alkalmazás mellett a művészettől sem idegen az anyag...Azóta is ez a tárgyalónk egyik dísze, amelyet sok vendégünk megcsodál.”


“Az Önnél vásárolt drótfa különleges és igazán modern, XXI. századi eleme éttermünknek, amely egyediességének köszönhetően külön kiemelkedik környezetéből…”

Wiry3 Kft. 2008 - Minden jog fenntartva