|
|
|
|
|
|
|

Ön is szeretné, ha szállodájának, éttermének vendégei körében a hely lebilincselő enteriőrje lenne a társalgás témája?

Hatalmas, az egész helyiség hangulatát meghatározó alkotások!

A szállodák, éttermek belsőépítészeinek, lakberendezőinek célja az olyan egyedi enteriőr létrehozása, mely a legigényesebb vendégek számára is felejthetetlen, semmihez sem hasonlítható, pozitív élményt biztosít. Ahogy a divat világában is vannak divatkövetők és divatteremtők, úgy a szállodák, éttermek enteriőrjének kialakítását is lehet másolni, sablonokat alkalmazni, ugyanakkor lehet új utakon is járni, eddig nem alkalmazott anyagokat használni, nem látott megoldásokat alkalmazni. A nagy nemzetközi hotelláncok országtól függetlenül többnyire saját "sablonjaikat" használják, viszont számos olyan négy és öt csillagos szálloda, patinás étterem is épül, ahol nincsenek kötöttségek, mondhatni szabadon szárnyalhat a belsőépítész fantáziája. Műveimet ezen utóbbi típusú szállodák, éttermek számára ajánlom!

Ön is örömmel tér vissza egy olyan étterembe, szállodába, ahol a kitűnő ételek mellett az egyedi enteriőr is rabul ejtette?

Ön, mint a szálloda, étterem vagy irodaház tulajdonosa, bizonyára azt szeretné, hogy a vendég vagy bérlő sokáig őrizze meg ezt a pozitív emléket, mint élményt, mely természetesen a hely belső hangulatán túl az ételek ízén, a szolgáltatás színvonalán is nagyban múlik. Az általam készített hatalmas méretű alkotások mindezt az érzést, a sikeres fogadtatást garantálják!

exklizív enteriőr

Legyen Ön az, aki diktálja a trendet!

Bárhol is legyen kiállításom, a látogatók nem tudnak alkotásaim mellett szó nélkül elmenni, mivel ilyet, vagy ehhez hasonlót még sehol sem láttak. Ezen művek újszerűségükkel megállásra, elgondolkodásra késztetnek. Az újra való rácsodálkozás pozitív élményt és beszédtémát ad az embereknek. Az alkotásokkal ez nem pusztán szándékom volt, de ügyfeleim visszajelzései is ugyanezt tükrözik. Mindenki próbálja megfejteni, hogy ez az egyszerű anyag hogy tud átalakulni egy lenyűgöző alkotássá, hogy tud olyan szépen, lágyan tekeregni, akár egy vastagabb cérnaszál. Mikor meghallják, hogy az egész alkotás egyetlen szál vörösréz huzalból készül, akkor a döbbenet után újabb vizsgálódás következik, mert ezt már tényleg hihetetlennek tartják. Ettől is világszinten egyedi, és különleges.

Úgy érzi, hogy egy snassz vörösrézből készült alkotás nem illik az 5*-os szállodájába? Erre is van megoldásom!

2008-tól alkotásaim nem csak patinázott vörösréz huzalból, hanem igény szerint nikkellel, olykor színtiszta ezüsttel, de akár 24 karátos arannyal bevont vörösréz huzalból is készülhetnek! Az arany szín lehet sárga arany illetve rózsaarany bevonat is.

A 7 év alatt eladott több, mint 200 kisebb-nagyobb alkotás 100%-os megelégedettséget igazolt, még senki sem jött vissza, hogy semleges, vagy esetleg negatív fogadtatásban volt része a tőlem rendelt műnek. Ez abból is adódik, hogy minden egyes munkámat olyan igényességgel tervezem meg, készítem el, hogy akár saját lakásomban is a legláthatóbb helyre tenném! A kész alkotást még órákig forgatom, igazgatom, minden egyes ágát úgy állítom be, hogy a lehető legtökéletesebben hasonlítson a kívánt (akár szabályos, akár szabálytalan alakú) igazi fára. Sokan igazi bonsai-fának gondolják, mielőtt közelebbről is látják.

exkluzív enteriőr

László, egyik kedves ismerősöm néhány hónappal ezelőtt egy párizsi konferenciáról hazajövet nagy lelkesedéssel mesélte nekem, hogy ilyen egyedi stílusú szállodában, mint ahonnan most jött, még sosem járt! Szinte minden kizárólag üvegből készült. Az asztalokon, komplett pulton kívül még a fotelok, falak egy része is üvegből volt!

Erről beszélek! Kell valami, ami meghökkenti, magával ragadja a vendéget, amiről még hazatérve is örömmel mesél! Ön tud ennél egyszerűbb és hatásosabb reklámot?

Meg merem kockáztatni, hogy hosszú távon ezen emlékek milyensége nagymértékben dönt az üzleti siker vagy bukás felett. Gondoljon csak bele! Önnél szervezi egy nagy cég az éves konferenciáját, vagy a havi meetingek utáni ebédjeit, vacsoráit. Ha pozitív a benyomás, akkor őszintén, lelkesen fogja ajánlani az ön szolgáltatását egyéb partnereinek is, viszont - ez pedig statisztikai adat - ha nem volt elégedett a szolgáltatás összképével, akkor ezt mintegy háromszor több személynek fogja elmondani!

Ha Ön is szeretné, hogy a hely hangulatán garantáltan ne múljon a vendég pozitív véleménye, akkor javaslom, hogy kattintson a Referenciák menüre és ismerkedjen meg a lehetőségeivel!

Műveim kialakításuk alapján lehetnek fali alkotások is, melyeket egy vagy két rögzítési pont segítségével lehet a falra akasztani, akár egy képet. Ezen alkotások mérete a hely adottságai alapján akár 4-6 m széles és 2-3 m magas is lehet. Ezen óriás alkotások súlya már akár a 100-150 kg-ot is elérheti.

fali dekoráció

Mi az a plusz, ami ezen alkotások egyediségét tovább tudja fokozni?

Ha Ön a dekorációt konkrét funkcióval szeretné egyesíteni, akkor Önnek a fali műveimet ajánlom, beépített háttérvilágítással.

Ezen fali művek nem csak hangsúlyos elemei egy-egy nagyobb helyiségnek, de rejtett világításukkal eddig nem látott hangulatvilágítást valósítanak meg!

Az alkotások alapja egy szálcsiszolt rozsdamentes acéllemezen lévõ normál fali drótfa alkotás. Ezen előlap alatt rejtőző, legújabb technológiát képviselő LED világítás gondoskodik arról, hogy az alkotás az est beálltával egy másik arcát megmutatva járuljon hozzá a hely egyedi megvilágításához. Mind a mű ágai alól, mind a mű körül, és az előlap mögül is árad ki a melegfehér (warm white) fény, megvilágítva ezzel azt a falat is egyben, amelyiken a mű el van helyezve. A beépített, kis helyigényű LED-technológiának köszönhetően nincs szükség izzók cseréjére, nincs törékeny alkatrész, és a villamos fogyasztás is legalább egy nagyságrenddel kisebb, mint a hagyományos izzók esetében.
Egyedi igény esetén a beépített világítás teljesítménye 0-100% között távirányítón keresztül is szabályozható, a mindenkori helyi fényviszonyoknak megfelelően.

Szeretné tudni, mi volt a kiinduló ötlet ezen páratlan alkotások elkészítésénél? Klikkeljen ide! >>

Önnek is van egy ilyen helyisége, viszont nincs meg az egyedi enteriőr? Mit szólna egy lebilincselő alkotáshoz?

Ha Ön irodaháza, hotel recepciójára, konferenciatermébe keres egy megoldást arra, hogy várakozó ügyfelei ne érezzék az idő múlását, akkor van egy jó hírem! Ön a legjobb helyen jár! Olyan páratlan előnyt szeretnék Önnek ajánlani, amire minden bizonnyal ügyfelei is szívesen fognak emlékezni, és ezzel a kellemes emlékkel az ön cégét azonosítani! Ügyfelei nagy eséllyel ilyen alkotással még nem találkoztak, sőt, még csak hasonlóval sem!

Többször voltam már kiállításon Németországban, Svájcban, vitték már kiállításra munkáimat Dubai-ba is, valamint Japánban is ki van állítva néhány munkám. 2008-ig a világ 20 országába adtam már el, vagy vittek ajándékba kisebb-nagyobb méretű drótfa alkotást.

Kattitnson a Referenciák menüpontra, és nézze meg azon elegáns otthonokat, irodákat, luxus szállodákat, éttermeket, melyeket alkotásaim díszítenek!

Az alábbi sorokat vásárlóim leveleiből idézem:

“…általunk megvásárolt nagyméretű, rejtett világítással is ellátott fali dekoráció, a "drótfa", kitűnően kiegészítette az étterem hangulatát, megszüntetve a fal egyhangúságát. Újszerűségével, a szemnek is tetszetős látványával azóta is mind a vendégek, mind a dolgozók egyik kedvence az alkotás.”


“…Azt mondják, nem jó a tárgyakhoz ragaszkodni. Bizonyára így is van, én sem ragaszkodom minden tárgyhoz, de van egy néhány tárgy, amely túlnőtt önmagán, nem tárgyként tekintünk rá, hanem érzelmi okok miatt hozzánk nőtt, emlékeket idéz vagy örömet szerez, a mi Életfánk is ilyen!…”


“…Évekkel ezelőtt, amikor a cég tárgyalóját rendeztük be, eszembe jutott, hogy a televízióban láttam az Ön munkáit, és milyen jó lenne, ha a tárgyalónkban megmutathatnánk a drót felhasználásának ezt a módját is. Vagyis azt, hogy az ipari alkalmazás mellett a művészettől sem idegen az anyag...Azóta is ez a tárgyalónk egyik dísze, amelyet sok vendégünk megcsodál.”


“Az Önnél vásárolt drótfa különleges és igazán modern, XXI. századi eleme éttermünknek, amely egyediességének köszönhetően külön kiemelkedik környezetéből…”

Wiry3 Kft. 2008 - Minden jog fenntartva